Transport naar Georgië

Transportbedrijf met een korte communicatielijn

Simex Transport zorgt voor groepage transport met haar Oost-Europese en Turkse transporteurs naar verschillende bestemmingen in Georgie, zoals Tblissi, Batumi, Poti en Koetaisi. Echter, elke bestemming is zeker mogelijk! Binnen het bedrijf staat de basis van het contract centraal. Afspraak is dus afspraak. Bij elke transportopdracht hanteren wij deze kernwaarde. Hierdoor winnen wij uw vertrouwen en kunnen wij u laten zien wat wij voor u kunnen betekenen. We zijn ook erg ambitieus en willen we in onze vak met afstand de beste zijn. Dit realiseren wij door communicatie, expertise en klantgerichtheid. In duurzame logistieke maatwerkoplossingen zullen wij er alles aan doen om deze goed af te handelen. Simex Transport is namelijk een dynamische organisatie met korte communicatielijnen. Hierdoor wordt u sneller en efficiënter geholpen. U heeft voor het gehele logistieke traject zo uw vaste contactpersoon. Vanaf offerte tot aflevering van uw goederen zal met u in contact gehouden worden. Uw contactpersoon zal altijd aanspreekbaar zijn.

Transport naar Georgië

Meer dan alleen een transporteur

Simex Transport is meer dan alleen een transporteur naar Georgië. Alle bijkomende zaken worden namelijk ook door ons geregeld. Onze eigen afdeling Douane helpt u dan graag met documentatie die bij uw Georgië transport noodzakelijk is.

Specialisatie in het transport van en naar Georgië

Doordat wij beschikken over de specialisatie van en naar Georgië zijn wij zeer sterk in het vervoer in deze regio. Simex Transport denkt mee met de klant en biedt waar mogelijk diverse vervoersmodaliteiten aan.

Meer weten over transport van en naar Georgië?

Indien u meer informatie zou willen over onze visie en bedrijfswaarden, dan vertellen wij u dat graag. Wij zijn de meest geschikte partner en kunnen veel voor u betekenen. Neem gerust contact op met ons of vraag gelijk een offerte aan.

Bel direct +31 (0) 75 640 30 61 of stuur een email naar export@simex.nl

Een veilige opslag
Alle nodige documentaties
Een snelle levering
Kit assembly
Het verpakken van uw producten
Professionele 24/7 bewaking

Offerte aanvragen?

Heeft u nog vragen met betrekking op onze services? Vraag direct een offerte aan.

Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen met betrekking op onze services? Neem contact met ons op.

Simex Transport and Forwarding

Simex Transport and Forwarding

Adres
Hoogvlietsekerkweg 130 B
3194 AM Hoogvliet-Rotterdam
The Netherlands