Transport naar Kazachstan

Transport van en naar Kazachstan

Dagelijks transport wordt verzorgd met groupage transporteurs naar diverse bestemmingen in Kazachstan, zoals Bautino, Temirtu, Pavlodar en Astana. Echter, elke bestemming in Kazachstan is mogelijk. Dankzij onze uitgebreide dienstverlening kunnen we het hele traject voor uw transport regelen. Transport is namelijk niet alleen het inladen van een oplegger. Er komt veel meer bij kijken, zoals de uitvoer- en exportdocumenten die vereist zijn voor een klus. Wij werken daarom met een groot netwerk van betrouwbare vervoerders, maar ook intern wordt alles tot op de puntjes geregeld voor u. Alle papieren worden namelijk verzorgd voor u.

Transport naar Kazachstan

Alles onder controle

De hele keten houden we in eigen hand, met eigen wielen, eigen nationale distributie en een eigen collectienetwerk. Wij garanderen u daarom maximale betrouwbaarheid en de snelste transittijden.

Simex heeft jarenlange ervaring en onze specialisten beschikken over ruime kennis van de markt. Wij bieden voor elk volume, een passende oplossing. Wij houden maximale grip op uw transport, zodat alles tijdens het transportproces probleemloos verloopt.

Tevredenheid voor u

In ons bedrijf hanteren wij het beleid van wederzijds vertrouwen. Hier hechten wij enorme waarde aan. U weet van tevoren wat wij voor u kunnen betekenen. Bovendien weet u dan ook waar u zelf aan toe bent. Wij onderscheiden onszelf in douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Tenslotte voldoet Simex aan het vereiste van de certificeringsniveau van onze branche.

Neem contact met ons op!

Uw transport wordt zo efficiënt mogelijk uitgevoerd met behulp van een transporteur die alle expertise in huis heeft. Met ruime kennis van de markt in combinatie met dagelijkse vertrekken waarborgt Simex een voorspoedige afhandeling van uw transport in Kazachstan.

Wij garanderen zo snel mogelijk te reageren op uw offerteaanvraag. Heeft u een transport zending naar Kazachstan, dan helpen wij u graag. Neemt u snel contact met ons op. Telefoon: +31(0)75 640 30 61 E-mail: export@simex.nl.

Een veilige opslag
Alle nodige documentaties
Een snelle levering
Kit assembly
Het verpakken van uw producten
Professionele 24/7 bewaking

Offerte aanvragen?

Heeft u nog vragen met betrekking op onze services? Vraag direct een offerte aan.

Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen met betrekking op onze services? Neem contact met ons op.

Simex Transport and Forwarding

Simex Transport and Forwarding

Adres
Hoogvlietsekerkweg 130 B
3194 AM Hoogvliet-Rotterdam
The Netherlands