Transport naar Oekraïne

Transport van en naar Oekraïne

Dankzij een uitgebreid netwerk dat is opgebouwd in meer dan 25 jaar, is Simex Transport in staat om zowel in West- als Oost-Europa te transporteren. Dit wordt ook mogelijk gemaakt door de taal die onze specialisten en transporteurs onder de knie hebben. De communicatie en het proces verlopen hiermee erg soepel en versneld. Elke bestemming in Oekraïne is mogelijk. Onder andere wordt er vaak geleverd in Kiev, Odessa, Charkov, Donetsk en nog veel meer.

Transport naar Oekraïne

Benodigde documentatie

De benodigde export documentatie voor Oekraïne is gelijk aan die van Rusland. Echter, bij export naar Oekraïne dient de komst van uw goederen via een “preliminary declaration” bij de Oekraïense douane aangemeld te worden. Dit is meestal niet het geval als de goederen per spoor worden vervoerd. Het inklaren kan gedaan worden bij de douanepost aan de grens of in de plaats van de bestemming. Welke mogelijkheid bij u past, ligt aan uw voorkeuren. Vaak hangt uw mogelijkheid af aan de tijdsduur van het inklaren. Simex Transport geeft u hierin alle gewenste ondersteuning.

Neem contact met ons op

Uw transport wordt zo efficiënt mogelijk uitgevoerd met behulp van een transporteur die alle expertise in huis heeft. Met ruime kennis van de markt in combinatie met dagelijkse vertrekken waarborgt Simex Transport een voorspoedige afhandeling van uw transport in Oekraïne.

Wij garanderen zo snel mogelijk te reageren op uw offerteaanvraag. Heeft u een transport zending naar Oekraïne, dan helpen wij u graag. Neemt u snel contact met ons op.

Bel direct +31(0)75 640 30 61 of stuur een email naar export@simex.nl

Een veilige opslag
Alle nodige documentaties
Een snelle levering
Kit assembly
Het verpakken van uw producten
Professionele 24/7 bewaking

Offerte aanvragen?

Heeft u nog vragen met betrekking op onze services? Vraag direct een offerte aan.

Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen met betrekking op onze services? Neem contact met ons op.

Simex Transport and Forwarding

Simex Transport and Forwarding

Adres
Hoogvlietsekerkweg 130 B
3194 AM Hoogvliet-Rotterdam
The Netherlands