Transport naar Polen

Transport van en naar Polen

Dé specialist in transport Simex Transport is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in logistieke dienstverlening van en naar Polen. Het land kennen wij als ons eigen broekzak! Al voordat het land een opkomende economie was, kenden we het door en door. We beschikken hierdoor over een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde transporteurs die vloeiend de taal kunnen spreken. Simex transporteert dagelijks met haar groep transporteurs van en naar verschillende bestemmingen in Polen, zoals Warschau, Gdansk, Poznan en Wroclaw. Bovendien voldoen zij aan onze kwaliteitseisen die wij hanteren binnen ons bedrijf. Wij verzekeren u snelle, veilige en foutloze transport. Maximale controle De hele keten houden we in eigen hand, met eigen wielen, eigen nationale distributie en een eigen collectienetwerk. Wij garanderen u daarom maximale betrouwbaarheid en de snelste transittijden.

Het is een jong Westers land dat op alle vlakken aangeeft mee te kunnen, echter de ervaring leert dat sturing, toezicht en controle van doorslaggevend belang zijn. Wij houden maximale grip op uw transport, zodat alles tijdens het transportproces probleemloos verloopt.

Transport naar Polen

Wij staan voor u klaar!

Uw transport wordt zo efficiënt mogelijk uitgevoerd met behulp van een transporteur die alle expertise in huis heeft. Met ruime kennis van de markt in combinatie met dagelijkse vertrekken waarborgt Simex Transport een voorspoedige afhandeling van uw transport in Polen. Wij garanderen zo snel mogelijk te reageren op uw offerteaanvraag. Ons team staat 24 uur per dag klaar voor u en helpt u graag. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu snel een offerte aan!

U kunt ook contact opnemen met een van onze specialisten.

Bel direct +31(0)75 640 30 61 of stuur een email naar export@simex.nl.

Een veilige opslag
Alle nodige documentaties
Een snelle levering
Kit assembly
Het verpakken van uw producten
Professionele 24/7 bewaking

Offerte aanvragen?

Heeft u nog vragen met betrekking op onze services? Vraag direct een offerte aan.

Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen met betrekking op onze services? Neem contact met ons op.

Simex Transport and Forwarding

Simex Transport and Forwarding

Adres
Hoogvlietsekerkweg 130 B
3194 AM Hoogvliet-Rotterdam
The Netherlands