Transport naar Rusland

Zorgeloos transport naar Rusland

Dagelijks transport wordt verzorgd met groepage transporteurs naar diverse bestemmingen in Rusland, zoals Moskou en Sint-Petersburg. Echter, elke bestemming in Rusland is mogelijk. Dankzij onze uitgebreide dienstverlening kunnen we het hele traject voor uw transport regelen. Transport is namelijk niet alleen het inladen van een oplegger. Er komt veel meer bij kijken, zoals de uitvoer- en exportdocumenten die vereist zijn voor een klus. Wij werken daarom met een groot netwerk van betrouwbare vervoerders, maar ook intern wordt alles tot op de puntjes geregeld voor u. Alle papieren worden namelijk verzorgd voor u.
Transport naar Rusland

Vereiste documenten voor Rusland

De ladingen naar Rusland zijn niet standaard, aangezien er alleen standaardafmetingen zijn. Ieder transport naar Rusland is dus maatwerk. De documenten die de lading moeten vergezellen, zijn; CMR vrachtbrief, EX-1 exportdocument, de factuur en de paklijst. In het geval er nog andere documenten nodig zijn, zoals de hygieneverklaring of een certificaat van oorsprong, dan zullen wij hier uiteraard voor zorgen. Bij Simex Transport wordt u altijd persoonlijk behandeld en geholpen totdat u tevreden bent.

Wat zijn de mogelijkheden?

Uw vragen zijn onze zorgen. Wij verschaffen u altijd de juiste info die u nodig heeft. Onze aanpak is te allen tijde klantgericht. Dit betekent dat er ondanks politieke spanningen of ongunstige situatie, door samenwerking en communicatie, wij voor ieder vraagstuk een passende oplossing vinden. Heeft u goederen die naar Rusland moeten en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?

Bel dan nu meteen of vraag een offerte aan. Bel direct +31(0)75 640 30 61 of stuur een email naar export@simex.nl

Een veilige opslag
Alle nodige documentaties
Een snelle levering
Kit assembly
Het verpakken van uw producten
Professionele 24/7 bewaking

Offerte aanvragen?

Heeft u nog vragen met betrekking op onze services? Vraag direct een offerte aan.

Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen met betrekking op onze services? Neem contact met ons op.

Simex Transport and Forwarding

Simex Transport and Forwarding

Adres
Hoogvlietsekerkweg 130 B
3194 AM Hoogvliet-Rotterdam
The Netherlands