Transport naar Turkije

Transport van en naar Turkije

In 2011 werd in totaal voor 101,2 miljard euro aan producten geëxporteerd naar Turkije. Dit is een enorme groei ten opzichte van 2002. In dat jaar werd voor 27,8 miljard euro geëxporteerd. Hiermee is Turkije een van de grootste exportgroeimarkten ter wereld. Simex Transport biedt u dan ook diverse mogelijkheden om uw goederen van en naar Turkije te vervoeren. Sinds 1 juli is Turkije toegetreden tot de overeenkomst Gemeenschappelijk Douanevervoer van de Europese Unie. Dit betekent dat vervoer vanen naar Turkije kan plaatsvinden onder de regeling gemeenschappelijk douanevervoer. In die landen wordt in het verkeer doorgaans nog de TIR-regeling gebruikt.

Transport naar Turkije

U kunt ons vertrouwen

De hele keten houden we in eigen hand, met eigen wielen, eigen nationale distributie en een eigen collectienetwerk. Wij garanderen u daarom maximale betrouwbaarheid en de snelste transittijden. Turkije is Wij houden maximale grip op uw transport, zodat alles tijdens het transportproces probleemloos verloopt.

Wij staan voor u klaar!

Uw transport wordt zo efficiënt mogelijk uitgevoerd met behulp van een transporteur die alle expertise in huis heeft. Met ruime kennis van de markt in combinatie met dagelijkse vertrekken waarborgt Simex een voorspoedige afhandeling van uw transport in Turkije. Wij garanderen zo snel mogelijk te reageren op uw offerteaanvraag. Ons team staat 24 uur per dag klaar voor u en helpt u graag. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu snel een offerte aan! U kunt ook contact opnemen met een van onze specialisten.

Bel direct +31 (0) 75 640 30 61 of stuur een email naar export@simex.nl

Een veilige opslag
Alle nodige documentaties
Een snelle levering
Kit assembly
Het verpakken van uw producten
Professionele 24/7 bewaking

Offerte aanvragen?

Heeft u nog vragen met betrekking op onze services? Vraag direct een offerte aan.

Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen met betrekking op onze services? Neem contact met ons op.

Simex Transport and Forwarding

Simex Transport and Forwarding

Adres
Hoogvlietsekerkweg 130 B
3194 AM Hoogvliet-Rotterdam
The Netherlands