Transport naar Turkmenistan

Transport van en naar Turkmenistan

Simex vertrekt met haar groupage transporteurs naar verschillende plekken in Turkmenistan, voornamelijk naar Ashgabad en Turkenbashi. Dankzij onze uitgebreide dienstverlening kunnen we het hele traject voor uw transport regelen. Transport is namelijk niet alleen het inladen van een oplegger. Er komt veel meer bij kijken, zoals de uitvoer- en exportdocumenten die vereist zijn voor een klus. Wij werken daarom met een groot netwerk van betrouwbare vervoerders, maar ook intern wordt alles tot op de puntjes geregeld voor u.

Transport naar Turkmenistan

Alles in eigen hand

De hele keten houden we in eigen hand, met eigen wielen, eigen nationale distributie en een eigen collectienetwerk. Wij garanderen u daarom maximale betrouwbaarheid en de snelste transittijden. Het is een land dat op alle vlakken aangeeft mee te kunnen, echter de ervaring leert dat sturing, toezicht en controle van doorslaggevend belang zijn. Wij houden maximale grip op uw transport, zodat alles tijdens het transportproces probleemloos verloopt.

Wij zijn er voor u

Uw transport wordt zo efficiënt mogelijk uitgevoerd met behulp van een transporteur die alle expertise in huis heeft. Met ruime kennis van de markt in combinatie met dagelijkse vertrekken waarborgt Simex een voorspoedige afhandeling van uw transport in Turkmenistan. Wij garanderen zo snel mogelijk te reageren op uw offerteaanvraag. Ons team staat 24 uur per dag klaar voor u en helpt u graag. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu snel een offerte aan! U kunt ook contact opnemen met een van onze specialisten.

Bel direct +31 (0) 75 640 30 61 of stuur een email naar export@simex.nl

Een veilige opslag
Alle nodige documentaties
Een snelle levering
Kit assembly
Het verpakken van uw producten
Professionele 24/7 bewaking

Offerte aanvragen?

Heeft u nog vragen met betrekking op onze services? Vraag direct een offerte aan.

Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen met betrekking op onze services? Neem contact met ons op.

Simex Transport and Forwarding

Simex Transport and Forwarding

Adres
Nieuwe Langeweg 111
3194 DC Rotterdam
The Netherlands