Opslag

Opslag service

Simex biedt opslagfaciliteiten op belangrijke plaatsen door heel Europa. Onze magazijnen zijn veilige plaatsen om goederen op te slaan. Wij bieden opslag faciliteiten voor de meest concurrerende tarieven die uitgerust zijn met anti-elektronische diefstal, brandmelders, en door rond-de-klok bewakers.

In aanvulling op de opslag, bieden wij een ruim portfolio van diensten met toegevoegde waarde voor onze klanten die voorzien zijn van kant en klare oplossing, zoals het verpakken en etikettering van goederen.

Douane

Simex regelt alle nodige goedkeuringen van de verschillende partijen die bij de vertrek / aankomst nodig zijn bij lucht, land en zee transport. Wij zorgen voor een snelle goedkeuring en levering van uw zending, zodat u of uw klant hier niet op zal wachten. Hierbij zitten ook alle documentaties, vrachtafhandelingen, en onderzoeken van de zendingen.
Onze medewerkers blijven op de hoogte van de laatste updates van de procedures, regels en voorschriften in verband met de handel en douane beperkingen.

Wij bieden u

  • Een veilige opslag
  • Alle nodige documentaties
  • Een snelle levering
  • Een betrouwbare transporteur
  • Het verpakken van uw producten
  • 24/7 bewaking

Offerte aanvragen?

Heeft u nog vragen met betrekking op onze services? Vraag direct een offerte aan.

heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen met betrekking op onze services? Neem contact met ons op.

Simex Transport and Forwarding

Simex Transport and Forwarding

Adres
Hoogvlietsekerkweg 130 B
3194 AM Hoogvliet-Rotterdam
The Netherlands